Coronaen sætter også aftryk på dagligdagen i Dagli´Brugsen i Landet, hvor plastikhandsker, god afstand og senest plexiglas ved kassen, er blevet en ny del af oplevelsen ved at handle lokalt. – Vi prøver jo, så godt vi kan at passe på kunderne og os selv, og jeg er faktisk overrasket over, hvor godt folk tager imod det, siger Bent Olsen, der er uddeler i
Landet. Når der er plastichandsker ved indgangen, så skyldes det, at selv Coop ikke har kunnet
opdrive håndsprit. Men der er meldinger om, at en lille sending er på vej, men kun nok til medarbejderne kan bruge det. Bent Olsen fortæller også, at Brugsens service med at køre varer ud er vokset til det dobbelte den seneste tid. Og der er mere end rigeligt at se til både med at pakke varerne og køre ud. Der bliver dog stadig kun kørt varer ud om onsdagen. 

– Vi vil selvfølgelig gerne yde den service til de gamle og svagelige, der ikke er trygge ved at handle i den her tid, fortæller han. Som en lille bonusinfo fortæller Bent Olsen, at bland-selv-slik-boden selvfølgelig er lukket på grund af smittefaren, men der er netop kommet besked fra Sundhedsstyrelsen om, at personalet godt må blande for én. Så hvis man kan leve med, at Bent eller en af hans medarbejdere har blandet, så der er halvtreds procent på bland-selv-slikket i den kommende Coroana-tid. Så man kan stadig godt få noget at forsøde hjemmetiden med, slutter Bent Olsen med et smil.