Jeg kender til – og har prøvet – rigtig mange forskellige behandlingsformer. I egenskab af indehaver af et hus for fysisk og mental sundhed, er det måske ikke så mærkeligt… men jeg kender langt fra til alle de forskelige behandlingsformer der findes.

For nogle måneder siden mødte jeg Nini Doster for første gang. Hun er fra Israel, og hun kom fordi hun ønskede at være en del af helhedsHUSET.

Hun fortalte, at hun arbejdede med TKM – og måske spørger du, som jeg også gjorde: Hvad er det?

Traditionel Kinesisk Medicin (TKM), er et navn der dækker over en række forskellige behandlingsformer, der supplerer og styrker hindanden indbyrdes. 

Gennem Nini erfarede jeg hurtigt at akupunktur var en af de behandlingsformer, der benyttes i TKM, og så var jeg allerede lidt mere på hjemmebane, da jeg har oplevet hvordan akupunktur på et øjeblik kan tage smerter og på sigt kan afhjælpe alverdens ting. 

Nini supplerede min viden, med at fortælle, at når nålene suppleres med de øvrige behandlingsteknikker i TKM, er resultaterne som oftest meget mere mærkbare og langt bedre.

 Derudover indeholder TKM to forskellige massageformer: Shiatsu og Tuina der forbinder og aktiverer energien i kroppens meridianer, så der skabes balance i HELE kroppen og smerter samt stagnationer bearbejdes og ophører. Begge er massage, der udføres uden på tøjet og er yderst virkningsfuldt. Kopping og Moxa er også delbehandlinger i Traditionel Kinesisk Medicin.

Jeg var så heldig, at få et par behandlinger af Nini. Jeg havde ikke en specifik problematik, der skulle kigges på, men jeg fik en fantastisk afslappet følelse og nød især massagen. Jeg sov fantastisk de følgende nætter og havde i det hele taget mere ro i kroppen. 

Nini er erfaren med hendes 12 år i lægeklinikker i Israel, hvor hun har hjulpet med alt fra ortopædiske og gynækologiske problemer, udfordringer med fordøjelsessystemet, hovedpine/migræne til allergi, angst og meget meget mere.

TKM er en 3000 år gammel tradition, hvor specielle punkter på kroppen aktiveres af akupunkturnålene, af forskellige massageformer og af varme, for at påvirke og regulere vores energibaner og derved genskabe balance og helbrede helt ned på celle- og vævsniveau. 

Nini tryller med din krop i helhedsHUSET, på en måde så du får sat gang i din krops egen selvhelbredelse. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg har prøvet Traditionel Kinesisk Medicin.