En bænk står på skrå op ad væggen med ribber i skolens gymnastiksal, med en blød måtte neden under. Nogle af børnene kravler op ad bænken, andre går oprejst. Oppe på toppen skal de overveje, om de skal springe ned på måtten eller tage fat i ribberne og kravle ned. Det er blot en af de øvelser børnene i Thurø Gymnastik får leget ind i en afslappet stemning med et vågent øje fra Rikke Jørgensen og Inge Pehrson.

Børnene lærer noget om at udfordre sig selv alene – og i fællesskab, når en livlig flok bolde skal styres rundt på en farverig silketynd dug, som de alle har fat i på én gang.

Der er fuld fart på med gymnastik for en stor gruppe glade børn på Thurø Skole. Men nu står gymnastikafdelingen i akut mangel på interesserede forældre, der vil give et nap med i bestyrelsesarbejdet.

– Der vil ske en del udskiftning på generalforsamlingen den 4. maj. Men vi er stadig nogle af de “gamle”, der hellere end gerne hjælper nye bestyrelsesmedlemmer til rette, oplyser Rikke Jørgensen, der er kasserer i foreningen. 

Thurø Gymnastik er en afdeling under Thurø Idrætsforening med 309 aktive medlemmer. 

I kan få mere at vide ved at kontakte Rikke på 50584914 eller formanden Inge Pehrson på  50993641.