Det sidste års helt eller delvise nedlukninger har fået mange af os til at ty til alternative måder at få vores motion på, eller måske hjælpen til at få genoptrænet en evt opstået skade. En af de online platforme, som har set en stor fremgang under Coronanedlukningen, er
RecoverGym (www.recovergym.com). Det er en online portal med mere end 1200 træningsvideoer. Siderne ”Træning til din sportsgren” har været til stor hjælp for de holdsportsudøvere, som ikke har kunne dyrke deres sport i nu mange måneder. 

Men det er ikke bare sportsudøvere, der nyder godt af RecoverGym, hjemmesiden henvender sig til mange flere målgrupper. F.eks. er der flere hundrede træningsøvelser, som nemt viser dig hvordan, du kan udføre dem derhjemme. Når så mange har været tvunget til at arbejde hjemmefra og måske ikke har haft tiden til at bliver rørt så meget.

Sidst men ikke mindst – så kan man få adgang til det mest omfattende behandler-site i Danmark – det er et proterapi-abonnement. Det tilbyder teori, undersøgelse og behandlingsvejledning af alle skader, dysfunktioner og bevægeapparats problemer i kroppen. Teoretiske og praktiske værktøjer til genoptræning. Det betyder at behandlere får en unik sparringspartner, hvad end de er massør, kropsterapeut, fysioterapeut, kiropraktor, manuel terapeut, idrætsskade terapeut eller osteopat blot for at nævne nogle.

Uanset hvilken type af øvelser du har brug for, så kan du prøve et medlemskab gratis i 2 dage, så du har intet at tabe, ud over pusten  

Der er selvfølgelig andre platforme, som tilbyder hjælp til motion – f.eks.
yogavivo.dk hvor du kan lave yoga hjemme i stuen. Andre har brugt Apps til at udfordre hinanden, f.eks Fitbit, Strava eller Hjerteforeningens ”Min Gå App”. Der er mange flere, det her var bare nogle af de mest populære.