Denne tid af året er normalt her, at tingene på grønsværen afgøres. Sidste etape af årets turnering ville allerede have været godt i gang og kunne have givet et tidligt fingerpeg om, hvordan sæsonen ville ende. Det er ikke tilfældet, og vi kigger ind i en realitet, hvor sæsonen ikke kan færdigspilles på normale vilkår. Faktisk er sæsonen aflyst. 

Hvordan op og nedrykninger bliver afgjort, vil tiden vise. Dog er vi så heldige, at træningen igen kan genoptages. Fra tirsdag d. 19/5 kan der igen trænes, dog udelukkende i grupper af 10. Det er selvfølgelig dejligt at kunne trille med bolden igen. Det er vi mange, der ser frem til. Det er dog stadig træls, at der sandsynligvis først er kampe igen i august, men sådan er det nu en gang.

I det store billede er amatørfodbold altså ganske ligegyldigt, omend nogle sikkert kan argumentere for, at foreningslivet er en vigtig grundsten i vores samfund. Så det er dejligt, at der igen kommer liv i klubben. Det er vigtigt for klubben og vores lille lokalsamfund.

Der vil løbende blive opdateret via Facebook, når der kommer nye retningslinjer, så følg gerne med her: Thurø Boldklub af 1920.

 

Indtil da ønsker jeg alle en rigtig god sommer.