Der arbejdes hårdt for at åbne Thurø Foreningsfitness til januar
Ideen til et foreningsfitness begyndte for ca 1 år siden. Siden da er foreningen blevet godkendt af Svendborg Kommune. Der er søgt om støtte hos en masse fonde, men også det har været påvirket af Covid-19, og derfor taget længere tid end ventet.

Heldigvis har vi et stærkt lokalsamfund, hvor flere bakker op om projektet. Bestyrelsen siger derfor tusinde tak til: Thurø Idrætsforening (TIF), Thurø Sportens Venner, Thurø Haludvalg, Fynske Bank Fonden, Svendborg Kommunes opstartspulje og ikke mindst alle dem, der har valgt at bakke op om Thurø Foreningsfitness ved at købe folkeaktier. 

Støt med folkeaktie
Vil du også gerne købe en eller flere folkeaktier, kan du nå det endnu. Folkeaktien koster 250 kr. 

Du kan købe en folkeaktie ved at indbetale på mobilepay nr 288054 eller regnr. 9570, kontonr. 12998236. 

For at få folkeaktien i din postkasse er det MEGET vigtigt, at du skriver dit navn og adresse på overførelsen, ellers kan vi ikke aflevere folkeaktien til dig.

Køb af folkeaktier er en donation, som bidrager til oprettelse af Thurø Foreningsfitness. Det er en donation, ikke et medlemskab, oprettelsesgebyr eller en investering med et potentielt afkast.

Andre støtter
Derudover er der også kommet støtte fra kommunens “Bevæg dig for livet”, Velux Fonden og Nordea Fonden – lokalpuljen. Støtten har stor betydning for projektet, og samlet set er foreningen næsten i mål med finansieringen. 

Ud over finansieringen har der været arbejdet med en masse andre vigtige ting. Der har været gjort et stort arbejde med at finde det rigtige udstyr. Der er nu bestilt fitnessudstyr, som blandt andet består af løbebånd, romaskiner, crosstrainer, vægte m.v. Desværre er der rigtig lang leveringstid og det skyldes Covid-19, som påvirker produktionen af udstyret.

Nyt logo
Thurø Foreningsfitness’ konkurrence om udarbejdelse af et logo til foreningen blev vundet af Gurli Wulff Kampmann. Det er enkelt og let genkendeligt. ThurØ er det helt centrale for logoet, da det er øens fælles fitness. Øen hvor der er fokus på sammenhold. Det fremhævede Ø, som bruges til vægtstangen, symboliserer fitness. Gurli har vundet 1 års medlemskab af Thurø Foreningsfitness samt folkeaktie nr. 1.

Travlt i Thurø Hallen
Thurø Hallen har også haft rigtigt travlt. Lokalet hvor Thurø Foreningsfitness skal være er blevet malet og gjort klar. Der har været og er et super godt samarbejde med Thurø Hallen – det er så dejligt. 

Foreningen har også rekrutteret instruktører, og der er rigtig mange, som har vist interesse. Faktisk så mange, at foreningen har oprettet en venteliste på dem, der gerne vil være instruktør. Da det er vigtigt, at foreningen har dygtige og kvalificerede instruktører, vil alle instruktører komme på uddannelse her i november og december, således at instruktørerne er klar til januar.

I de sidste par måneder inden åbningen, skal bestyrelsen have indkøbt økonomi- og adgangssystem, indrettet med håndspritautomater, hvervet praktiske hjælpere m.v. 

I slutningen af november åbner vi for tilmelding til det nye foreningsfitness. 

Følg os gerne på Facebookgruppen “Thurø Fitness” eller fb “Thurineren”. Skulle du have spørgsmål, kan vi kontaktes på thuroefitness@gmail.com

Vi glæder os rigtig meget til at åbne! 

Lidt fakta (red.):
Budgettet for oprettelsen af Thurø Foreningsfitness ligger på 650.000 kr. Udstyr er bestilt. Der mangler knap 100.000 kr af budgettet.
Indmeldelsesgebyret kommer til at ligge på 150 kr og max 130 kr pr måned.
Bestyrelsen består af:  Henrik Andreasen (Formand), Sonja Berndt Madsen (Næstformand), Lars Becker (Kasserer), Inge Pehrson, Anne-Sofie Andreasen og Mads Steffensen.
Arbejdsgruppen: Lone de Blanck, Anette Æbelø, Flemming Dyhr og Viben Kræmmer