Det er ikke kun Thurø Boldklubs herrehold, der har klaret sig godt. Det har kvinderne i høj grad også.

De vandt deres række med en suveræn målscore på 43-11 i 8 kampe, heraf 7 vundne og 1 uafgjort.

– Det var ellers et blandet forår, hvor vi havde trænet i 2 måneder for så at lukke ned på grund af Covid-19, siger træner Ole Clausen. Vi blev så kastet direkte ud i kampene.

– Pigerne er virkelig gået til den, både under kampene men sandelig også under træningen. Det er fuldt fortjent, at de topper rækken, tilføjer den stolte træner Ole Clausen med et smil. Vi siger tak for den flotte opbakning!

Billederne er fra sæsonens sidste kamp mod Kurant på deres hjemmebane på Nyborgvej. Resultatet blev 7-3 til Thurø. Holdets topscorer Signe Jæger Toft afdribler Kurants målmand med en finte og fanger hende på det forkerte ben. Signe har i alt scoret 22 mål i de 8 kampe.

De 16 spillere, der blev brugt i de 8 kampe er Lea Skovbo, Pernille Groth, Pernille Laier, Fia Krøis, Mette Bjørn, Line Duerlund, Heidi Findsen, Mathilde Skadberg, Laura Christensen, Jeanette Traberg, Christina Røddik, Mette Mørk, Signe Jæger Toft, Gitte Groth, Michelle Kirt og Rebecca Hovmann. Holdlederen er Mads Skadberg.

Holdet på billederne i den sidste kamp er fra venstre holdleder Mads, træner Ole, Christina, Line, Michelle, Fia, Heidi og Rebecca. Forrest Mette, Lea, Signe, Mathilde og Laura.

Når dameholdet er i sorte trøjer skyldes det ren sejrsglæde. Læs lige teksten på trøjerne: ”Thurøs damer – vinderne i 2020”. Vi håber, at Skoringen, der normalt har sponsornavn på trøjerne, kan bære over med det!