Kunstnergruppen Tøsingerne kan holde ti års jubilæum, når de den 18. juli og tre uger frem udstiller i Sognehuset i Troense.

Anne Marie Johansen er med på udstillingen for femte gang, når kunstnergruppen Tøsingerne holder fernisering på deres fælles sommerudstilling i Troense. 

Anne Marie Johansen glæder sig til at udstille sine malerier, der henter inspiration af området omkring huset i Pilekrogen i Troense.

– Mange er mine billeder er inspireret af skolen og vandet lige her, udenfor. Men tit tager jeg også min blok og går ud. Så sidder jeg for eksempel i Bregninge Bakker og laver skitser, der er oplæg til mine malerier, fortæller hun.

Tøsingerne består af elleve kunstnere fra Tåsinge, og medlemskabet af den lille gruppe af seriøse kunstnere, har givet Anne Marie Johansens kunst et løft.

– Fællesskabet er det vigtigste, det at tale med andre der gør det samme. Men der er også kommet flere udstillinger, og anderkendelsen, når nogen roser én eller køber noget, er da dejlig, siger hun.

Tøsingene består af Anette Bøtter, Peter Brusendorff, Kethe Lindegaard, Kirstin Andersen, Anne Marie Johansen, Britta Kristensen, Jette Sisi Briffa, Tony Briffa og Mai-Britt Schultz. Gæsteudstillere er Allan Lojmann og Ib Høyby Mortensen